Търси в сайта...

Ще има шести филм от поредицата “Мисията невъзможна”

След малко повече от два месеца ще се състои българската премиера на петата част от стартиралата през 1996 поредица “Мисията невъзможна”, информира cinefish.bg. Tom Cruise се завръща отново в култовата роля на агент Ethan Hunt, а официалното заглавие на филма е "Мисия невъзможна: Престъпна нация". Прогнозите са, че 200-милионната продукция ще се превърне в един от най-големите хитове на лятото, което едва ли е изненадващо - предходната част от франчайза, "Режим Фантом", завърши световния си кинопоход с приходи от близо 700 милиона долара.
 
Според неназован източник от студиото, Tom Cruise със сигурност ще се завърне за шести път в главната роля, а продуцентските задължения ще бъдат поети отново от J.J. Abrams (който от своя страна се присъедини към екипа на поредицата през 2005).
 
Все още няма подписани договори за участие, но към Cruise се очаква да се присъединят отново Jeremy Renner, Simon Pegg и Ving Rhames. В предишните части от франчайза Pegg, Rhames и Renner изиграха сътветно ролите на компютърния специалст Benji Dunn, хакера Luther Stickell и агента от IMF William Brandt.
 
Работата по сценария на “Мисията невъзможна" 6 тепърва предстои да започне и проекта все още не разполага със стартова дата за снимачния процес. Има вероятност режисьора на "Мисия невъзможна: Престъпна нация" Christopher McQuarrie да се завърне и за шестата част, но за момента няма официален коментар по въпроса от страна на Paramount Pictures.
 
Освен изпълнител на главната роля в “Мисията невъзможна 6” Tom Cruise е също така и продуцент, в партньорство с David Ellison, Dana Goldberg, Don Granger и J.J. Abrams.
 
Повече детайли за бъдещето на хитовата екшън-поредица се очаква да бъдат разкрити след като "Мисия невъзможна: Престъпна нация" се завърти по световните киноекрани.

Свързани новини

Работи се по чета част на "Матрицата"

04.04.2024

Дженифър Лопес влиза в нова роля

15.03.2024

Антинаградите ''Златна малинка''

14.03.2024

Очаквано

11.03.2024

Пригответе се за много смях!

07.03.2024


flash