Brad и Angelina са се оженили в Chateau Miraval

Brad Pitt и Angelina Jolie най-накрая се ожениха. Холивудската двойка е сключила брак миналия уикенд във Франция. Новината беше потвърдена от техен говорител, който разкри, че двамата са си казали "да" в присъствието на шестте им деца и близки приятели.
 
50-годишният Brad и 39-годишната му съпруга са се венчали на тайна церемония в събота, за която се смята, че е била в имението им Chateau Miraval, пише бгнес. Говорителят на двойката съобщи, че Jolie е тръгнала по пътеката под ръка с най-големите си синове Maddox и Pax на 13 г. и 10 г., а дъщерите й Zahara (9) и Vivienne на (6) са хвърляли цветя. Shiloh (8) и Knox (6) са носили пръстените на своите родители. Скоро се очакват и снимки от събитието.
 
 
След кратък семеен меден месец в Ница Jolie и Pitt са се отправили към Малта в сряда, за да започнат снимките на новия си съвместен филм "By The Sea". Въпреки че подробностите за сюжета се пазят в тайна, The Hollywood Reporter твърди, че актьорите ще играят съпруг и съпруга. Очаква се лентата да бъде пусната на екран през 2016. Двамата се сгодиха преди две години, но през май Angelina сподели, че не е организирала нищо за големия ден, нито е мислила за сватбената си рокля. По-рано актрисата обясни, че въпреки че разбират напълно, че са публични личности, сватбата е нещо много лично за тях.
 
Звездите се влюбиха по време на снимките на първия си филм заедно "Мистър и мисис Смит" през 2005. Въпреки че Pitt беше женен за Jennifer Aniston, двойката винаги е отричала твърденията за изневяра.

Свързани новини

Работи се по чета част на "Матрицата"

04.04.2024

Дженифър Лопес влиза в нова роля

15.03.2024

Антинаградите ''Златна малинка''

14.03.2024

Очаквано

11.03.2024

Пригответе се за много смях!

07.03.2024


flash