В кината от днес

Looper: Убиец във времето 

През 2072-ра пътуването във времето е реалност, но е незаконно и достъпно само на черния пазар. Група наемни убийци, наречени loopers, работят за престъпен синдикат. Босовете изпращат мишената назад във времето и задачата на looper-а е да я намери, застреля и да се отърве от тялото.

Жертвата изчезва от бъдещето и looper-а се освобождава от труп, който на практика не съществува. Чиста и ефикасна система, стига да не допуснеш някой да се изплъзне...

Джо (Джоузеф Гордън-Левит) е опитен looper, който преследва жертвите си в паралелната вселена на тяхното минало, където ги унищожава още преди да са станали достатъчно силни, за да му се противопоставят. Всичко върви добре, докато следващата мишена не се оказва неговото собствено "Аз".

Режисьор: Райън Джонсън. В ролите: Брус Уилис, Пол Дано, Джоузеф Гордън-Левит, Емили Блънт, Пайпър Перабо, Джеф Даниълс, Трейси Томс

Дред 3D (Dredd 3D)

"Дред" ще се различава напълно от първата екранизация – филмът ще бъде в 3D формат, създателите ще наблегнат на мрачната нео-ноар атмосфера и жестокостта на престъпления, а Дред ще носи маската си през цялото време и лицето му няма да бъде показвано.

За разлика от обикновените полицейски служители, Дред и останалите улични съдии имат правото да осъждат престъпниците на момента - и ако присъдата е смърт - да ги екзекутират директно на мястото на което са задържани.


Свързани новини

Два БГ филма в конкурса на СФФ

04.02.2019

77 премиери на Master of Art

13.04.2018

"Силата се пробужда" чупи рекорди

28.12.2015

Дани Бойл потвърди "Трейнспотинг" 2

07.09.2015

"Съдилището" е БГ кандидатът за Оскар

04.09.2015


flash