Матю Пери прави нов опит за завръщане в телевизията

Бившият актьор от "Приятели" Матю Пери прави нов опит за завръщане в телевизията. Той твърди, че героите му стават все по-добри с всеки негов нов опит да успее, пише dnevnik.bg

42-годишният актьор не успя да продължи славата си след ролята на Чандлър Бинг в популярната комедия, която завърши през 2004 г. въпреки редица опити както на малкия, така и на големия екран.
През септември 2012 г. зрителите ще могат отново да го видят на малкия екран в ролята на спортен радио водещ, който започва да посещава групова терапия, за да излекува скръбта след загубата на жена си. 
 
Новата комедия със заглавие Go On идва след значително по-мрачния сериал Mr. Sunshine с кратък живот от 2011 г, в който освен че участва Пери бе и съавтор. Преди той игра и в драматичната поредица Studio 60 on the Sunset Strip, която бе прекъсната след един сезон през 2006 г. 
"В опитите си да имам телевизионно шоу и завръщане, героите ми станаха някак по-добри... Mr. Sunshine имаше върхове и спадове, а сега този човек е по-приятен и с по-добри намерения. Определено искате да играете човек, на когото хората искат да помогнат, а този тип притежава точно това", споделя Пери на среща с критицте във вторник, 24 юли. 
 
Актьорът казва още, че изпълнителният продуцент на Go On Скот Силвъри е създал за него телевизионно предаване по-добро от това, което самият Пери е създал за себе си... "Настройката е по-добра. Този човек ( в Mr. Sunshine) беше в лошо настроение и никой реално не знаеше защо."
 
На въпрос коя е най-добрата роля, която някога е получавал, актьорът отговаря: "Бих бил глупак, ако не кажа тази!"
В последните години на "Приятели" медиите пишат продължително за проблемите му с алкохола и лекарствата с рецепта. 
 
За разлика от Пери голяма част от колегите му от хитовия сериал успяха да постигнат успех в киното като Дженифър Анистън и Лиса Кудроу. Дейвид Шуимър пък имаше успешна кариера на сцената, а Кортни Кокс и Мат Лебланк продължават да работят добре на малкия екран. 
 
На въпрос какво направи ситкома, продължил 10 години, толкова успешен в световен мащаб Пери отговоря: "Приятели" просто имаше страхотна химия. Имаше страхотни сценаристи, страхотни режисьори и страхотни актьори, така че в него се случи нещо като малка магия и не знаеш кога това отново ще се случи."


Свързани новини

Деян Донков и Николета влизат в ново шоу

05.02.2013

Лео Ди Каприо плати $ 200 000 за среща

15.01.2013

Номинираните за Brit Awards 2013

11.01.2013

Katy Perry и „Игрите на глада” са ...

10.01.2013

Новият албум на M.I.A. бил отложен...

08.01.2013


flash