Деян Донков и Николета влизат в ново риалити

На 25 март, понеделник, по TV7 тръгва риалити шоуто "Къртицата" ("The Mole") - съобщиха неговите продуценти на специална пресконференция тази сутрин в столичния хотел Хилтън.

Азис, Николета Лозанова и Деян Донков казаха “Да” на шоуто, в което за първи път заедно участват звезди и обикновени хора. Голямата награда е 250 000 лв, а шоуто ще раздаде много повече пари - включително атрактивни награди за зрителите, влизащи в ролята на детективи и търсещи предателя.  

Вчера станахме свидетели и на първата акция на “Къртицата” - инсценираният опит да се демонтира паметникът в градинката на НДК е първото от поредица прeдизвикателства към всички нас. Операция “Хеликоптер” изправи на нокти медии, граждани и институции, напомняйки отново за спорния въпрос около съдбата на паметника “1300 години България”. 

“Къртицата” е приключенски риалити формат. Участниците влизат в надпревара, готови да се изправят срещу всички предизвикателства, да застанат един срещу друг и срещу самите себе си, за да спечелят наградата от 250 000 лева. Участниците ще са интересна комбинация от големи звезди и съвсем обикновени хора, които винаги са мечтали да се докоснат до своите идоли. Къртицата е саботьорът в групата. Tой има интерес да запази анонимността си, а групата – да го разконспирира колкото се може по-рано.   

В първия сезон на “Къртицата” ще участват някои от най-големите български звезди, които ще живеят рамо до рамо със своите фенове. Заедно с избрани на кастинг обикновени хора те ще изживеят най-голямото приключение, като трябва да се справят с различни физически и психологически предизвикателства и от успеха на тези изпитания ще зависи  развитието на действие и живота им в Базата. 

 “Селекцията на известните личности е много силна и можем да кажем, че сред тях има знаменитости, които за първи път се съгласяват да станат част от телевизионно риалити изживяване. Освен потвърдилите, водим засилени преговори с няколко чужди звезди, които да се включат в проекта” - съобщиха водещите и продуценти на формата Иван Христов и Андрей Арнаудов. Един от предполагаеми участници е белгийският актьор и спортст Жан-Клод Ван Дам.

Свързани новини

Блондинките - с лайв чат в Instagram

30.03.2020

Career Show днес, 10 септември

09.09.2019

Шоуто на Блондинките търси стажанти

23.05.2019

Liaison Radio Show с DJ Lia

26.08.2017

Liaison Radio Show с DJ Lia

19.08.2017


flash