Гледайте на кино

РОК ЗАВИНАГИ (Rock of Ages)

Действието се развива през 80-те години – когато е безспорно най-плодотворният период в историята на рокенролa, във въображаемия музикален клуб The Bourbon Room. В негостените са покрити с листовки, снимки, стикери на банди и рок звезди, разрешителни, електрически китари, а стотици сутиени висят от тавана над бара. Това е мястото, където музиката е религия, а рок звездите - божества. В клуба се срещат съдбите на Дрю и Шери – млади, талантливи и вярващи в себе си музиканти, които са принудени да работят като сервитьори, но искат да извървят бляскавия път към славата, в чийто край се намира рок божеството Стейси Джакс.

Том Круз е неузнаваем в ролята на рок звездата, дори изпълнява сам великите хитове Pour Some Sugar on Meна Def Leppard и Wanted: Dead or Alive на Bon Jovi пред стотици крещящи посетители на клуба.

Актьори: Том Круз, Алек Болдуин, Катрин Зита-Джоунс, Малин Акърман, Пол Джамати, Джулиан Ху, Диего Бонета. Режисьор: Адам Шанкмaн

УЛИЧНИ ТАНЦИ 2 (StreetDance 2)

В продължението на световния хит „Улични танци” от 2010 г., звезди от цяла  Европа демонстрират красотата и заряда на латино и хип хоп танците.  За да победи най-добрия танцов екип в света, уличният танцьор Аш  с новия си приятел и мениджър Еди се залавя да събере най-добрите улични танцьори в Европа. В Париж той неочаквано се влюбва в красивата танцьорка на салса Ива /София Бутела/.

Актьори: София Бутела, Джордж Сампсън, Том Конти. Режисьор: Макс Джива, Дания Паскуини


Свързани новини

Два БГ филма в конкурса на СФФ

04.02.2019

77 премиери на Master of Art

13.04.2018

"Силата се пробужда" чупи рекорди

28.12.2015

Дани Бойл потвърди "Трейнспотинг" 2

07.09.2015

"Съдилището" е БГ кандидатът за Оскар

04.09.2015


flash