Търси в сайта...

Анистън се мести до Джоли и Пит в Лондон

Дженифър Анистън си търси къща в Лондон, съобщават медиите на Острова.

43-годишната актриса снима нискобюджетната комедия "Miss You Already" в британската столица и инструктирала свои представители да й намерят жилище под наем. Един от оглежданите квартали е Ричмънд, в югозападен Лондон, където бившият съпруг на Анистън Брад Пит и годеницата му Анджелина Джоли взеха жилище под наем миналата година и възнамеряват да живеят в друго имение в същия квартал през следващите две години.

"Тя не се е засичала с Брад от развода им през 2005 г. Но, ако и двамата живеят в един и същи квартал, може да се стигне до смущаващи срещи", разкри запознат източник пред таблоида "Сън". Няколко холивудски звезди, сред които Джордж Клуни, Джони Деп и Сандра Бълок, също са живели в къщи в Ричмънд.

"Звездите харесват квартала, защото макар че е част от Лондон, в него се усеща провинциален дух", допълва източникът. В момента Анистън има връзка с актьора Джъстин Теру и двамата си купиха къща в Лос Анджелис. Брад и Анджелина, които обявиха годежа си през април, се очаква да се върнат в Лондон тази седмица след почивка на Галапагоските острови.


Свързани новини

Тийзър на "World War Z" с Брат Пит

06.11.2012

Брад Пит бил лош любовник

29.10.2012

Анистън планира тридневна сватба

17.10.2012

Джен поканила майката на Пит на сватбата

15.10.2012

Пит може да си намери дрога навсякъе

14.10.2012


flash