Брад Пит бил най-лошият мъж в леглото на Анистън

В светлината на скорошния си годеж с Джъстин Теру, актрисата Дженифър Анистън разкри някои пикантни подробности от спалнята си.

Не се знае дали звездата от "Приятели" просто иска да дразни бившия си мъж Брад Пит, но в последно време тя наистина изглежда щастлива с годеника си и дори призна, че е готова за деца с него.

Както стана известно преди дни, актрисата е написала писмо до Брад Пит, в което признава, че за първи път от седем години му прощава всичко.

За да налее масло в огъня звездата публично разкри някои интимни подробности от връзката си с Джъстин Теру, отбелязвайки, че двамата имат невероятна физическа химия, а той е толкова чувствен, еротичен и сексапилен мъж...за разлика от Брад Пит.

Не за първи път Джен сравнява по любовни умения своите сексуални партньори. За нещастие на Пит всички мъже, с които Анистън е била, са по-добри от бившия й мъж в леглото. /БГНЕС

Щастливите родители Уил Копълман и Дрю Баримор показват на Дженифър Анистън и Джъстин Теру снимка на новородената си дъщеричка.


Свързани новини

Анистън планира тридневна сватба

17.10.2012

Джен поканила майката на Пит на сватбата

15.10.2012

Пит ще пие на сватбата си собствено вино

28.08.2012

Дженифър Анистън иска предбрачен договор

17.08.2012

Пит поздравил Анистън за сватбата

15.08.2012


flash