В кината от днес

ЧУЖДЕНЕЦЪТ (The Foreigner)

Младият французин Жерар е в командировка в България, когато съдбата неочаквано го среща с Магдалена – селско момиче с буен нрав и не особено изискани обноски.

Следвайки порива на сърцето си, Жерар решава да открие родното село на мистериозната красавица, без да познава привичките и езика на неговите обитатели. Правейки няколко абсурдни грешки, Жерар обърква съдбите на две български семейства, както и на своето във Франция. Следва грандиозен сблъсък на култури и поредица от комични ситуации в двата края на Европа - от село Лещен до Париж.

Внедрени в час (21 Jump Street)

Училищните врагове Шмид и Дженко, неочаквано се сприятеляват в Полицейската Академия. Въпреки, че не са най-добрите полицаи, те имат възможност да се изявят като част от полицейския отряд под прикритие на капитан Диксън.

Те сменят оръжието и значките с раници и се възползват от младежкия си вид за да се внедрят под прикритие. Бедата е там, че днешните тийнейджъри нямат нищо общо с това което Шмид и Дженко са били преди няколко години и те двамата установяват, че представата им за тийнейджърския живот, от секса до наркотиците и купона, е напълно погрешна.

Оказва се, че и двамата все още не са се справили с някои от младежките си проблеми и се налага отново да се изправят пред всички несгоди на тийнейджърския живот.

Огледалце, огледалце (Mirror Mirror)

Филма "Огледалце, Огледалце" е пищна екранизация по една от най-обичаните класически приказки на Братя Грим "Снежанка и седемте джуджета".

В забавната комедия от режисьора на "Войната на боговете" Тарсем Сингх участват изгряващата звезда Лили Колинс в ролята на принцесата в изгнание Снежанка, и Джулия Робъртс в ролята на злата мащеха, която управлява с твърда ръка завладяното от нея кралство. Седем смели джуджета обединяват сили със Снежанка в борбата й да си върне трона, който й принадлежи, и да спечели чаровния принц.

Магическа приключенска комедия, изпълнена с романтика, предателства, любов, завист и епични битки, която ще заплени сърцата и въображението на малки и големи. Във филма участват още Арми Хамър в ролята на принца и Нейтън Лейн в ролята на злочестия прислужник на кралицата.

Приказката, която децата обожават се превърна в любима и на възрастните.


Свързани новини

Два БГ филма в конкурса на СФФ

04.02.2019

77 премиери на Master of Art

13.04.2018

"Силата се пробужда" чупи рекорди

28.12.2015

Дани Бойл потвърди "Трейнспотинг" 2

07.09.2015

"Съдилището" е БГ кандидатът за Оскар

04.09.2015


flash