В кината от днес

Призрачен ездач 2:Духът на отмъщението(Ghost Rider: Spirit of Vengeance)

Джони Блейз е в изгнание, убеден, че силите му са проклятие, което вреди на всички хора около него. Но след като член на таен монашески орден на име Моро го моли за помощ, Блейз отново се завръща в човешкия свят. Задачата му е да опази живота на млада майка и нейния син, преследвани от тайнствения Роарк. Много скоро, Блейз открива, че Роарк не е човешко същество, а един от най-доверените слуги на самия Дявол.

Участват: Никълъс Кейдж, Сиаран Хиндс, Идрис Елба, Виоланте Плачидо, Кристоф Ламбер Режисьор: Марк Невълдайн, Брайн Тейлър

В търсене на справедливост (Seeking Justice)

След като красива жена е нападната от непознат, съпругат й е твърдо решен сам да се заеме със случая, вместо да предостави информация на полицията. За целта той наема местна групировка, която да разнищи случилото се.

На режисьорския стол е австралиецът Роджър Доналдсън /"Фермата", "Видове"/, а сред актьорския състав откриваме Никълъс Кейдж, в компанията на особено актуалната Дженюъри Джоунс /"Х-мен: Първа вълна"/ и Гай Пиърс /"Поверително от Ел Ей".

Красавицата и звярът 3D (Beauty and the Beast 3D)

Вълшебната класика "Красавицата и звярът" на анимационното студио Walt Disney се завръща на голям екран в дигитален формат на Disney 3D™ и представя на цяло едно ново поколение любимата анимация с удивителна нова визия в 3D формат.

Филмът разказва фантастичното пътешествие на Бел (с гласа на Пейдж О’Хара), умна и красива девойка, държана в плен от ужасяващ звяр (гласът на Роби Бенсън) в замъка му. Въпреки опасността, в която се намира, Бел се сприятелява с омагьосания инвентар на замъка – в това число чайник, свещник и настолен часовник – и постепенно започва да вижда зад външността на Звяра сърцето и душата на принц.

С незабравимата си музика от Хауърд Ашман и Алан Менкен и безкрайно талантливия вокален ансамбъл, "Красавицата и звярът" е първият анимационен филм, получил номинация за "Най-добър филм" от Академията за Филмово изкуство и наука.



flash