Българските "Женени с деца" се казват семейство Бикови

От март известният американски комедиен сериал "Женени с деца" ще има своя българска версия в ефира на "Нова телевизия", която ще се казва "Женени с деца в България". Еквивалент на семейството на Ал и Пеги Бънди ще бъдат Жоро и Цвети Бикови, съобщиха от телевизията.

Авторите обещават семейство Бикови да са най-забавното и колоритно семейство в родния ефир - да се "карат, обиждат, да воюват помежду си, но винаги ще си прощават и истински ще се обичат".

Семейство Бикови са герои, които споделят един покрив от повече от 15 години. Той мисли, че тя е мързелива, а тя, че той е загубеняк. Конфликтите им са всекидневни, но държат един на друг и наистина се обичат. Децата на "Женени с деца в България" са две - дъщерята Сиси и синът Боби. Петият член на семейството е кучето Цезар.

От телевизията пазят в тайна кои ще са актьорите, които ще влязат в ролите на семейство Бикови, но подсказват, че в образа на Жоро Биков ще се превъплъти човек, който в реалния живот не е женен, но има една 11-месечна дъщеря. Завършил е Италианския лицей, а кариерата му на сцена започва в Сатиричния театър и продължава с участия в телевизионни предавания, американски, френски и италиански продукции, както и в исторически филм на Би Би Си за Ханибал.
Актрисата, която ще играе неговата екранна парньорка Цвети Бикова, е омъжена и има 8-годишна дъщеря. Играе на сцените на Народния театър, Театъра на Българската армия, театър "Сълза и смях", но участва и в различни кинопродукции, телевизионни сериали и предавания, допълват от медията.

Дъщерята на Бикови също е професионална актриса, завършила училище по изобразително изкуство преди да влезе в НАТФИЗ. Вече е играла ролята на прелъстителка на малкия екран, а скоро предстои и дебютът й на голям екран в нов български филм, подсказват от "Нова телевизия".

В образа на нейния брат Боби ще влезе 13-годишно момче със завидната 8-годишна актьорска кариера зад гърба си във филми, телевизионни предавания и реклами.

За ролята на кучето Цезар ще се грижи голдън ретривър, дресиран в специално училище за кучета.

Известните актьорски лица в продукцията са Александра Сърчаджиева и Любомир Ковачев ("Забранена любов", "Чужденецът") - те ще бъдат част от екипа на сериала. Те ще играят съседското семейство Дора и Мишо Николови, които в оригиналния сериал се наричат семейство Дарси.




 



flash