Джейсън Сигъл e Мъж на годината

Актьорът Джейсън Сигъл беше обявен за носител на наградата "Бухнал пудинг" за Мъж на годината, съобщи престижното висше учебно заведение.

Актьорът от сериала "Как се запознах с майка ви" бил избран да получи ежегодната награда на театралната трупа "Бухнал пудинг" на 3 февруари на вечеря в престижното училище в щата Масачузетс.

"Сигъл показа брилянтни умения на актьор, писател и продуцент. С излизането на фирма "Мъпетите", на който той е сценарист и участва в една от ролите, Сигъл въплъщава духа на "Бухналия пудинг" в съчетаването на театъра, комедията и музиката", заяви представителят на театралната трупа Тейлър Фо.

Актрисата Клеър Дейнс ще получи тази година "Бухнал пудинг" за Жена на годината. Церемонията ще се състои на 26 януари, четвъртък.

Сред предишните носители на наградата за Мъж на годината са Джей Лено, Джъстин Тимбърлейк, Клинт Истууд, Том Круз и Робърт Де Ниро. Носителки на отличието Жена на годината са били Джулиан Мур, Ан Хатауей, Мерил Стрийп, Катрин Хепбърн и Джулия Робъртс.


Свързани новини

Два БГ филма в конкурса на СФФ

04.02.2019

77 премиери на Master of Art

13.04.2018

"Силата се пробужда" чупи рекорди

28.12.2015

Дани Бойл потвърди "Трейнспотинг" 2

07.09.2015

"Съдилището" е БГ кандидатът за Оскар

04.09.2015


flash