Ева Грийн открадна Джони Деп

Скандалът около една от най-красивите двойки в съвременното кино Джони Деп и Ванеса Паради са разраства. На бял свят изплуват все нови и нови подробности около семейните им проблеми.

Ева Грийн е причината Джони да напусне Ванеса. Ева се прочу със своите филмови изяви – от необичайното си участие в лентата на Бернардо Бертолучи "Мечтатели", където по-голямата част от времето прекарва гола, до незабравимото момиче на Бонд Веспър Линд от "Казино Роял". Сега тя се снима с Джони Деп във филма "Мрачни сенки". Западни медии съобщават, че именно служебен роман е разделил Деп и Паради.

"В последно време Джони и Ванеса се отчуждиха. Той често отсъства от къщи. А когато ти си най-секси мъж на света, много е трудно да не флиртуваш с красива жена",
сподели техен семеен приятел.

Източникът разкри, че на снимачната площадка между Джони и Ева се е запалила искра, която е прераснала в роман. Тя се е развила и покрай постоянните изблици на ревност на Ванеса. Според информирани, по време на снимките на миналогодишния хит "Туристът" с Анджелина Джоли, Ванеса не се е отделяла от Джони, придружавайки го навсякъде. За момента звездата от "Карибски пирати" и неговата половинка отказват всякакви коментари по повод слуховете за раздяла, които се разпространяват със светлинна скорост от таблоидите.


Свързани новини

Тарантино иска да работи с Джони Деп

02.01.2013

Ванеса Паради излиза с милионер

04.09.2012

Деп иска да си върне семейството

27.07.2012

Деп иска да се събере отново с Паради

23.07.2012

Дейвид Бекъм е най-стилният баща

20.03.2012


flash