Марк Уолбърг е "Наркотрафикант"

Марк Уолбърг е наркотрафикант по неволя в трилъра  "Контрабанда" на режисьора Балтазар Кормакур. Кейт Бекинсейл, Бен Фостър, Джовани Рибизи, Лукас Хаас, Кейлъб Ландри Джоунс,  Диего Луна са в актьорския екип на филма, който излиза по нашите  екрани на 13 януари, съобщиха разпространителите.       

Сценарият на Арън Гузиковски е по филма "Reykjavik -  Rotterdam" на Арналдур Индридасон и Оскар Йонасон.      Героят на Марк Уолбърг се опитва да стои далеч от света, който е напуснал с огромни усилия, и да защити на всяка цена  семейството си. Действието на филма се развива в Ню Орлиънс в  жестокия подземен свят на международната контрабанда. Пълен с  отчаяни престъпници и корумпирани висши чиновници, с високи залози и солидни печалби, в този свят лоялност се среща рядко, а от смъртта те дели само един погрешен завой.
Крис Фарадей /Марк  Уолбърг/ отдавна е изоставил живота на престъпник. След като Анди /Кейлъб Ландри Джоунс/ - малкият  брат на съпругата му Кейт /Кейт Бекинсейл/, проваля наркосделка  за безмилостния си шеф Тим Бригс /Джовани Рибизи/, Крис е принуден да се върне към онова, което умее най-добре, за да уреди дълга на момчето - контрабандата.     
 
Крис е легенда в "бранша"  и с помощта на най-добрия си приятел Себастиан /Бен Фостър/ бързо набира екип, с който да  отплава за Панама и да се върне с милиони във фалшиви  банкноти.  Нещата се объркват точно когато от парите ги делят броени  часове. Крис трябва да използва "позабравените" си умения, за да   се справи със сложната и безпощадна мрежа от брутални наркобарони, полиция и наемни убийци. Залогът е висок -  съпругата и синовете му може да станат тяхна мишена. . .

Свързани новини

Мадона на пътя на кариерата на Уолбърг

19.03.2012


flash