Препоръчваме ви да гледате на кино

Ронал варварина 3D (Ronal the Barbarian)

Със своята смотана прическа и кльощави ръце, той не е точно фаворит сред дамите. Страда от много ниска себеоценка, за разлика от всички останали мускуляги сред варварите. А там мускулите са от изключетелна важност, защото основното, с което се занимават варварите е бира и мацки.

А да, и непрекъснати походи за покоряване-заграбване-сплашване на всички в северното полукълбо. Но когато злият Лорд Волказар напада изненадващо племето и превръща в роби всички, Ронал е единствения, който успява да се измъкне от злата участ. Защото целта на Тъмния Лорд е да принесе кръвта на варварите като дар към спящия Заал – злият бог на Закидите и да го събуди. Да го събуди, за да може отново да покори човечеството, както е било преди хиляди години.

И сега крехките рамене на Ронал се пада отговорността да поеме на поход, да събере армия, и да освободи своите съплеменници, а също така и да предпази човечеството от заличаване. Но Ронал е последния човек на планетата, който може да тръгне на освободителна мисия. И като добавка към него се прилепя плиткоумният бард Алиберт, Занда – ултра секси жена-войн и елфът Елрик с доста странно поведение.

С тази странна команда Ронал трябва да извърви едно епично пътешествие, да се бие с орки, да се крие от амазонки, да бяга от наемници и да внимава за Черните Ездачи на Тъмния Лорд.

КОТАРАКЪТ В ЧИЗМИ 3D (Puss in Boots 3D)

Действието на филма се развива много преди котаракът да срещне Шрек и Магарето. Заедно с приятелите си Хъмпти Дъмпти и Кити, легендарния котарак в чизми се впуска в търсене на прословутата гъска, която снася златни яйца.
Филмът е озвучен от Антонио Бандерас, Салма Хайек, Зак Галифанакис и Били Боб Торнтън.

НЕЖНИЯТ СИН - ПРОЕКТЪТ ФРАНКЕНЩАЙН (Tender Son: The Frankenstein Project, Szelíd teremtés - A Frankenstein-terv )

Млад мъж става баща, но не желае да се грижи за детето си. Малкият Руди прекарва 17 години в сиропиталища, преди да се завърне у дома с желание да опознае и да се сближи със семейството си. Съвсем скоро обаче ужасяващо събитие обръща всичко наопаки и бащата няма друг избор, освен да тръгне със сина си по общия им брутален път към изкупление.



flash