Том Крус спасява света в новата "мисия"

Номинираният за Оскар Том Круз даде начало на рекламната кампания на "Мисията невъзможна IV", като взе участие в прожектирането на малка част от лентата в Япония, където филмът ще излезе по кината следващата седмица.

49-годишният Круз се завръща на големия екран като агент Итън Хънт, който за четвърти път ще има "невъзможната" задача да спасява света. Проектът включва десетки спиращи дъха каскади, в това число и една, заснета на най-високата сграда в света – на 828-метровия небостъргач "Бурж Халифа" в Дубай. В четвъртото продължение на филма, който от предходните си три части събра повече от два милиарда долара приходи, тайният агент и колегите му са обвинени, че са извършили терористичен акт срещу Кремъл. В резултат на това тяхната организация е разпусната, а те без никакви ресурси и подкрепление са принудени да намерят начин да изчистят името си. Антуражът на Хънт освен това има за задача да предотврати ново нападение и избегне надвисналата ядрена война.

На въпрос, зададен му от местните медии, за усърдната работа на снимачната площадка Круз заяви: "Просто обичам работата си, защото искам да забавлявам (хората)". "Обичам да съм част от нещо и да разказвам някаква история", разкри още звездата, облечен в зелен суетшърт.


Свързани новини

Кои личности ни напуснаха през 2015г.

30.12.2015

"Звездно лято" с Маги Джанаварова

28.08.2014

"Звездно лято" с Маги Джанаварова

26.08.2014

"Звездно лято" с Маги Джанаварова

26.08.2014

"Звездно лято" с Маги Джанаварова

22.08.2014


flash