Кино премиерите днес

Операция - Шменти капели

Невъзможно е да не участваш в играта. Ако не влезеш в нея доброволно, ще влезеш, без да искаш. Силните не се колебаят да правят планове, колкото са по-силни, толкова по-смели и находчиви са плановете им. Но куклата прегризва конците на кукловода и пъзелът се разпада.

Абсурден извършител извършва абсурдно престъпление. Елементите на престъплението се подреждат един след друг с неумолима логика: заложници, откуп, престрелки, експлозии, убити. Но вместо след като всичко приключи, от барутния дим пред обществото да изплува класическо местопрестъпление, се оказва, че събитията са изградили лабиринт, в който е невъзможно да се проследи нишката на истината. Твърде много хора са замесени, твърде много неща нямат нормални обяснения и явно нещо много важно е пропуснато.

"Шменти капели" - една комедия за това, което стана пред очите ни, без ние да го разберем. Една кримка за обикновения човек, когото никой не успя да разбере. Един филм за нашето време и неговите престъпления. Една история за тайните, които силните не могат да скрият от слабите.

Къщата на сенките Dream House

Във филма ''Къщата на сенките'' преуспелият издател Уил Ейтентън (Даниел Крейг) напуска работата си в Ню Йорк за да се премести със съпругата си Либи (Рейчъл Уайз) и двете им дъщери в малко и тихо градче в Нова Англия.

Докато се приспособяват към новият си начин на живот, те откриват, че в прекрасният им дом са били убити жестоко майка и децата. А цялото градче смята, че виновникът е бил бащата, който е и единственият оцелял.

Човекът, който помага на Уил в разследването на трагедията е съседката му Ана Патерсън (Наоми Уотс), близка на починалото семейство. Постепенно те разбират, че кошмарът на последният живял в прекрасният дом на Уил ще се превърне в неговия собствен кошмар.

Ларго Уинч 2: Заговорът Бирма The Burma Conspiracy

След убийството на приемният му баща, Ларго Уинч става президент на групата компании "W Group". Но ролята на мениджър в огромната корпорация не е подходяща за Ларго. Той обявява продажбата на "W Group" и създаването на хуманитарен фонд, който се оглавява от един стар приятел на баща му.

Денят, в който се подписва договора, Ларго е обвинен в престъпления срещу човечеството и финансирането на режима на генерал Мин в Бирма.

 

Жива стомана Real Steel

"Жива стомана" е грубоват екшън за близкото бъдеще, в което боксът се превръща във високотехнологично занимание. Хю Джакман в ролята на Чарли Кентън, е изтощен боец, загубил шансовете си за титла след като на ринга се появява като негов опонент стоманен робот, който е висок 2 метра и половина и тежи 907 килограма. Превръщайки в дребен промотър, Чарли успява да свърже двата края като събира и сглобява парчета отпадъчен метал от едно сборище на друго. Когато стига дъното обаче, Чарли неохотно се съюзява със странния си син Макс (Дакото Гоьо), за да построи и тренира съперник, който да се превърне в истински шампион. Колкото повече залозите в жестоката арена се покачват, Чарли и Макс, противно на всички шасове за успех, правят своя последен опит да се завърнат.

"Стомана на ринга" е екшън драма за бивш боксьор (Хю Джакман), който противно на всички залози, прави последен опит да се завърне на ринга, обединявайлки усилия със своя странен син (Дакота Гоьо) да построи и тренира перфектният противник за високотехнологичния свят на бокс между роботи.

Специално за снимките на лентата са създадени 18 робота, всички с размери между 2.5 и 3 метра. Те истински МАШИНИ, както във филма, така и в действителността, но се управляват от хора по време на борбите на ринга.



flash