Кинопремиерите днес

Поредният ергенски запой 2

Голяма част от действието на комедията "Поредният ергенски запой 2" се развива в Бангкок, Тайланд, където четиримата главни герои Фил, Стю, Алън и Дъг отново ще се забъркат в множество неприятности.

Всичко започва, когато Стю (Ед Хелмс) изненадва приятелите си с новината, че ще се жени и сватбеното тържество ще се състои в Тайланд. След случилото се в Лас Вегас, Стю не оставя нищо на случайността и обещава на бъдещата си жена, че неговото ергенско парти ще бъде "по-различно и по-цивилизовано".

Но Фил, Алън и Дъг имат други планове за празненството, и веднага след пристигането си в Банкок, мъжете се забъркват в комична ситуация включваща монаси, нова среща с Майк Тайсън, нежелани татуировки, преследвания с рикши и самия Бил Клинтън.

"Кунг-Фу Панда 2"

Отново проследява приключенията на пандата По (с гласа на Джак Блек) и неговите приятели от Яростната петорка - Жерав, Богомолка, Тигър, Маймуна и Змия.

Заедно с тях По се наслаждава на живота си и в същото време се грижи за сигурността в Долината на мира.

Но всичко това е на път да се промени, защото на главните герои им предстои да се изправят срещу нов злодей, притежаващ тайно оръжие, с което планира да завладее Китай и да унищожи бойното изкуство кунг-фу.

Дървото на живота

Дървото на живота проследява историята на семейство от Запада с трима синове. На фокус е животът на най-големия син Джак. Действието започва от най-ранното му детство и продължава до зрелите му години, а възмъжалият герой се определя като "една изгубена душа в един модерен свят".

Режисьорът Терънс Малик кани новата надежда на Холивуд Хънтър Макракън и двукратния носител на "Оскар" Шон Пен. Първоначално сред актьорския състав е трябвало да бъде и покойният Хийт Леджър.



flash