Излезе официалният трейлър на "Островът"

Днес излезе и официалният трейлър на новия филм на Камен Калев "Островът". Премиерата на филма ще бъде на кинофестивала в Кан където е включен в  "Петнадесетодневка на режисьорите".

В лентата, заснета на остров Света Анастасия през миналото лято, главни роли имат датчанина Туре Линдхард и известната френска актриса и модел Летисия Каста. Участват още Руси Чанев, Бойка Велкова и Михаил Мутафов.

Филмът разказва за Софи и Даниел, които живеят в Париж. Софи организира изненадващо пътуване до България. В началото Даниел отказва да потегли с нея, но Софи надделява. Когато пристигат, Софи разбира, че той всъщност е роден в България...

След няколко часа, прекарани по препълнените с хора плажове, Даниел решава да заведе Софи на изоставен остров в Черно море. Когато пристигат там обаче, той открива тестове за бременност в багажа на Софи. Жегата и странните малцина обитатели скоро изменят тяхното собствено поведение. Островът бавно разкрива скрити страхове, които поставят тяхната любов на изпитание. 



flash