Търси в сайта...

Twenty One Pilots споделиха новия си сингъл “Backslide”

Американското инди поп дуо “Twenty OnePilots” сподели новата си песен “Backslide”– трети сингъл от дългоочаквания им нов албум “Clancy”. Очакваме албума на 24 май чрез Fueled By Ramen/Орфей Мюзик. Сингълът “Backslide”  вече е наличен на всички стрийминг платформи и е придружен от официално музикално видео, режисирано от самия Джош Дън от групата.

Може да видите последното видео на групата тук:

Twenty One Pilots ще отпразнуват издаването на албума “Clancy” със световното турне “The Clancy World Tour” - най-голямото им хедлайн турне досега. То започва с две дати на 15 и 16 август в Денвър “CO’s Ball Arena”. Продуцирано от Live Nation, турнето ще прекоси Северна Америка през есента, последвано от дати в Нова Зеландия, Австралия, Европа и Обединеното кралство. Билетите вече са в продажба. Повече информация тук:  www.twentyonepilots.com/tour

“Clancy”е подчертан и от предишните вече издадени парчета, които са включени в албума “Next Semester” и “Overcompensate”. Последното се изкачи нагоре в класацията на радиостанциите с формат алтернативна музика, като стигна и до Топ 3.

С над 33 милиарда стриймвания в цял свят и над 3 милиона продадени билета за глобални хедлайн турнета, базираното в Кълъмбъс, Охайо, дуо – Тайлър Джоузеф и Джош Дън, се утвърди като една от най-успешните групи на 21-ви век и предефинира звученето на цяло поколение. Продуциран съвместно с Джоузеф и Пол Мийни“Clancy” бележи последната глава в амбициозен разказ, разгърнал се в няколко албума, представен за първи път в мултиплатинения пробив на групата през 2015 г. “Blurryface”. Дуо-то е носител и на награда Грами от 2017 г. за хита “Stressed Out”. Албумът им “Trench” (2018) е със сертификат платинен. 


Свързани новини



flash