Радио Fresh! празнува рожден ден през целия месец май

За празника си Радио Fresh! подготвя много изненади и подаръци за своите слушатели

Радио Fresh! подготвя най-дългото нон стоп ефирно парти. По традиция любимото радио на модерните хора отбелязва рождения си ден през целия месец май с много подаръци и изненади за своите слушатели.  

Още в първите часове на празничния месец в ефир и в социалните мрежи на медията ще се обявят различните забавни предизвикателства, чрез които феновете може да спечелят страхотни дневни и уникални седмични награди. На ход да бъдат раздадени са: фантастични фешън подаръци, модерни технологични джаджи, романтични спа уикенди и още много предметни награди.  

Настроението допълнително ще загрее до парти максимум със специално селектиран музикален плейлист, събрал най-доброто от актуалните световни и български хитове. От ефир своите празнични послания ще отправят: Цвети и Елена от „Шоуто на Блондинките“; Тео в своето шоу между 10:00 и 14:00 и  Диа в „Абсолютно фреш“. Желания по ноти ще звучат и във вечерите, когато Power Request po Fresh! ще е отворен специално за да може Рая да приема поздравите по случай празника на радиото.

Екипът на Радио Fresh! благодари на всички свои верни слушатели и партньори за дългогодишната подкрепа и партньорство и си пожелава още една ефирна година изпълнена с успехи и доверие! 

Радио Fresh! се гордее с най-активните социални мрежи на радиостанция в България. Програмата е подчинена изцяло на слогана "Винаги хитовете днес" и излъчва професионална селекция от най-добрите световни и български хитове. Fresh сутрините предлагат забавни моменти и дръзки предизвикателства в "Шоуто на Блондинките" с Цвети и Елена; преминават в деня с предаването на Тео Койчинов и навлизат в следобеда  с  "Абсолютно Fresh!" и Диа. Музикални желания се изпълняват между 18:00 и 20:00 часа, като рикуест шоуто се  води от актрисата Рая Белева.


Свързани новини



flash