Луда надпревара - адреналин на макс и виртуози зад волана

Краят на месец май ще се отбележи с емблематичното авто шоу Луда надпревара. За пръв път тази година в автогладиаторското зрелище ще се включи и специален автомобил на Радио Fresh!, шофиран от Тео Койчинов.
 
Елате на 27-ми май, за да подкрепим любимия fresh-водещ и заедно да сме заедно в каузата на Луда надпревара за прекратяване войната по пътищата!
 
Повече за Луда надпревара може да видите на ludanadprevara.com и ако смятате, че имате шофьорски умения, предвидливост, точна преценка, стратегия за избягване на удари, бързи и адекватни животоспасяващи реакции, запишете се за участие, за да сте водач на един от уникалните автомобили.  
 
За официално начало на високоадреналиновите събития се счита 1950 г., а в България за пръв път Луда надпревара се проведе през май 2016 г. в гр. София. Програмата включваше изложение на ретро автомобили, аудио и визуален тунинг, мотошоу и, разбира се, зрелищната шоу надпревара! В надпреварата се включиха 12 участници със своите екипи, а победител бе единствената жена в Луда надпревара – Антония Миланова, която показа завидни шофьорски умения и талант за избягване на удари.
 
През 2017 г. очаквайте автогладиаторското шоу и в писта Криводол, гр. Бургас, и обратно в София за грандиозната гала вечер на 30-ти септември в зала "Арена Армеец". 
 

Свързани новини

Цял сезон "Луда надпревара"

04.05.2017


flash