Мадона отново работи по биографичния си филм

След края на световното си турне Celebration Tour Мадона е подновила работата над сценария за автобиографичния си филм.

Певицата публикува в Instagram клип, на който се вижда как е седнала пред класическа пишеща машина. На друг кадър се вижда нещо, изглеждащо като заглавната страница на проекта, за който Кралицата на попа потвърди, че е озаглавен "Кое е това момиче?" (Who's That Girl). Под заглавието са изписани нейното име и това на Ерин Кресида Уилсън. 

 

 

65-годишната звезда работи над филмовата си автобиография от 2020 г. Първоначално написването на сценария беше поверено на Диабло Коди ("Джуно"). През 2022 г. обаче Коди се оттегли от проекта и като съавтор заедно с Мадона беше привлечена Ерин Кресида Уилсън, позната с работата си над "Секретарката" (2002) и предстоящата нова версия на "Снежанка" (2025).

Таблоидът Daily Mail съобщава, че главната роля ще бъде изиграна от актрисата от "Озарк"  Джулия Гарнър. Ясно е също, че снимките ще започнат през следващите 12 месеца. Джулия е била избрана за ролята още преди две години. За целта обаче преминала през 11-часово прослушване. Източник пред в. Sun заяви следното: "Джулия все още е потенциалната главна актриса. Заедно с Мадона последно време обсъждат постоянно идеи около предстоящата лента. Решени са да създадат магия. Предстои много работа пред следващите 12 месеца. Ангажиран е голям екип от хора, който работи денонощно. Таят големи надежди за проекта."

По негови думи Мадона се е вдъхновила от филма за Фреди Меркюри и държала нейният да бъде "по-уникален и по-драматичен". По време на интервю за Variety през 2022 г. Мадона даде актуална информация за филма и обясни защо е приела по-практическа роля. "Имах необикновен живот, трябва да направя невероятен филм.", каза тя и добави: "Никой няма да разказва моята история, освен мен."

Филмовият проект беше замразен през януари 2023 г., за да може Мадона се фокусира върху епичното си световно турне Celebration Tour, което продължи седем месеца.  Турнето приключи през май тази година с епичен безплатен концерт в Рио де Жанейро. 


Свързани новини

Мадона: "LaDolceVita"

21.08.2024

Не е ясно какво друго е очаквал фенът

31.05.2024

Мадона и Лана дел Рей също го отнесоха

17.04.2024

Мадона с нов гаф

13.03.2024

Мадона и Памела Андерсън на една сцена

26.02.2024


flash