Тейлър Суифт получи цветя от легендарната група U2

Изненадите за Тейлър Суифт, по време на обиколките й покрай турнето ''Eras'', продължават да валят. След като кралското семейство реши да присъства на един от концертите й в Лондон, в Ирландия певицата също получи бляскав подарък.

34-годишната изпълнителка получи топло посрещане в Ирландия преди концертите ѝ там през уикенда, част от мегатурнето ѝ "Eras". В петък, само няколко часа преди първото ѝ шоу, Суифт публикува в Instagram снимка на красив букет цветя и картичка, изпратени ѝ от легендарната ирландска рок банда U2.

"Скъпа Taylor, добре дошла отново в нашия роден град...остави нещо от него цяло?!!!!", пишат музикантите в бележката и са се подписали "Твоят ирландски фен клуб - Bono, Edge, Adam и Larry", гласи текстът към картичката.

А тя отвръща с текст върху снимката:

"Вече усещам ирландското гостоприемство!! @u2, благодаря ви, че винаги сте с най-голяма класа и сте най-страхотните". 

 

 

Вероятно призива на U2 е шега с факта, че вече няколко града от обиколката на Суифт, включително във Великобритания, регистрираха леки земни трусове, причинени от динамичните танци на многобройната ѝ публика. 

Това не е първият път, когато певицата получава мил жест от ирландската банда. През 2018 г. тя имаше концерти в Дъблин от турнето "Reputation" и тогава отново получи от Боно и компания букет червени рози с бележка подписана "от твоя ирландски фен клуб". 

Суифт има три концерта в столицата на Ирландия тази година, които следват изявите ѝ миналия уикенд на стадион "Уембли" в Лондон. След Дъблин носителката на "Грами" ще се отправи към Амстердам, Цюрих, Милано, Гелзенкирхен, Хамбург и Мюнхен до края на юли. Турнето на звездата ще приключи във Ванкувър през декември.


Свързани новини

Тейлър Суифт обра наградите на MTV!

12.09.2024

Тейлър Суифт със специална награда

29.08.2024

След отменените концерти на Суифт

28.08.2024

Тейлър Суифт отново е рекордьор

26.08.2024

След трагичния случай в Саутпорт

22.08.2024


flash