Тейлър Суифт се щракна с принц Уилям и децата му

На първото шоу на Тейлър Суифт в британската столица от турнето ѝ "Eras" на стадион "Уембли" в петък, сред публиката беше не кой да е, а принц Уилям, който беше довел за компания децата си, принц Джордж и принцеса Шарлът.

Принц Уилям реши да отпразнува 42-я си рожден ден на концерта на Тейлър Суифт. Неговата съпруга Кейт Мидълтън, която продължава да се лекува от раково заболяване, не беше в публиката. По-рано през деня тя сподели специален поздрав за съпруга си с весела снимка с трите им деца.

А преди шоуто мегазвездата и кралското семейство решиха да си направят селфи. На снимка, публикувана в социалните мрежи, Тейлър Суифт позира с кралските особи. На фотосите присъства и приятелят на изпълнителката - Травис Келси. А текстът към снимката гласи:

“Честит рожден ден M8! Шоутата в Лондон започват страхотно”. 

 

 

Дворецът Кенсингтън също публикува снимката на кралското трио с певицата зад кулисите преди концерта в петък вечер.

"Благодаря ти, Тейлър Суифт, за страхотната вечер!" - гласи надписът.

 

 

Видеоклипове от по-късно вечерта, широко разпространени онлайн, изглежда показват как принц Уилям танцува на веселата песен на Суифт, "Shake It Off".

Принц Уилям и 34-годишната поп сензация се познават от повече от десетилетие. През 2013 г. двамата излязоха на сцената на благотворително събитие в двореца Кенсингтън, за да изпълнят Livin' On A Prayer заедно с Джон Бон Джоуви.

Суифт започна британската част от глобално, мултимилиардно турне Eras по-рано този месец в Единбург, където изнесе три зрелищни концерта. След това се отправи към Ливърпул и Кардиф.

Близо 90 000 фенове се събраха на стадион "Уембли" в петък, като някои от тях се редяха на опашка още преди разсъмване. Това беше първият от осемте концерта на Суифт на стадиона, разпределени между тази седмица и август.  Суифт нарече Лондон, където е живяла известно време в началото на кариерата си, "най-вълнуващият град в света".


Свързани новини

Тейлър Суифт обра наградите на MTV!

12.09.2024

Тейлър Суифт със специална награда

29.08.2024

След отменените концерти на Суифт

28.08.2024

Тейлър Суифт отново е рекордьор

26.08.2024

След трагичния случай в Саутпорт

22.08.2024


flash