Керана и Космонавтите представиха нов сингъл - "Твойта кожа"

"Твойта кожа" е новият сингъл на групата Керана и Космонавтите.
 
Музиката и аранжиментът са тяхно дело. Керана – вокал и текст, Павел Видов – кирата, Елена Илчева – бас, Димитър Пенчев – барабани, Преслав Пеев и Николай Бобчев – саксофони. Микс и мастър – Радо Минев. Оператор на видеото е Плам Мирчева, а колористиката и монтажът са дело на Калина Араклиева.
 
 
Песента ще е част от втория им самостоятелен албум, който ще бъде готов до края на 2024. А дотогава предстои издаването на още поне две песни от предстоящия албум, които също ще бъдат заснети.
 
За Керана се очертава първата половина на годината да бъде доста динамична и изпълнена с нови предизвикателства. Ще можем да я видим във филмова роля – на 14.03 от 20:30ч., на София Филм Фест, ще е премиерата на филма "Ретроспект". Режисьор на филма, сниман и продуциран изцяло в България, с участието на български актьори, е Стивън Люис Симпсън.
 
Главни действащи лица на драматичната история са бивш кадър на тайната полиция в Пловдив, който продължава да шпионира съседите си, подозрителен чужденец, може би отговорен за изчезването на азиатска туристка, и чаровната внучка на шпионина, която завързва романтична връзка с чужденеца. Противоречивото минало на стареца постепенно излиза наяве, докато част от хората около него пазят ревниво тайните си, а други нетърпеливо споделят в социалните мрежи всяка своя стъпка.
 
 
А началото на април ще бъде и на театралната сцена с нещо ново за нея – предстои премиерата на "Всяка първа сряда", където тя си партнира с Емил Марков, който е и режисьор на постановката. Ще има две премиери – в Пловдив на 01.04. и в София на 07.04.

Свързани новини



flash