Търси в сайта...

Селена Гомес ще се съсредоточи само върху актьорската си кариера

Селена Гомес разкри подробности за кариерата и целите си в ново интервю. Тя намекна, че може да сложи край на музикалната си кариера, като не изключва възможността следващият албум да бъде последният ѝ.

В последния епизод на подкаста SmartLess, където Гомес гостува, поп звездата споделя, че възнамерява да се съсредоточи върху актьорската си кариера. "Започнах да се забавлявам много с музиката и след това видях, че и турнетата са готини. Но по същото време играех и в сериала Wizardz of Waverly Place и това също ми беше много забавно, затова продължих да се изявявам пред камера. Но с напредването на годините разбрах, че трябва да избера едно от двете и да се установя там", казва Гомес в подкаста.

Гомес споделя, че вече е изморена. От думите й става ясно, че 31-годишната звезда винаги е предпочитала киното пред музиката, затова ще избере именно него.

"Мисля, че имам сили за още един албум, но най-вероятно ще избера актьорството. Ще го давам по-полека, защото съм много изморена. Исках да бъда актриса, никога не съм имала намерение да бъда певица на пълен работен ден, но очевидно това хоби се е превърнало в нещо друго.", допълва тя. ''Не мисля, че съм най-добрата певица, но знам как да разказвам истории и обичам да правя песни'', споделя още Гомес.

Тя също така разказа за проблемите с психичното си здраве, които е имала след претоварване. ''Отидох в психиатричен институт и отмених едно от турнетата си''.

Последният албум на Селена бе пуснат през 2021 година и носи името Revelacion. Той бе първият ѝ с изцяло испански песни и ѝ донесе множество положителни коментари от критици и фенове. Благодарение на него Селена се сдоби и с първата си номинация за "Грами", попадайки в категорията за най-добър латино поп албум на годината. 


Свързани новини

Селена Гомес отново става магьосница

26.01.2024

Селена Гомес с нова роля в киното

15.01.2024

Селена Гомес най-накрая каза истината

12.01.2024

Слуховете се потвърждават

12.12.2023

Двойна премиера

25.08.2023


flash