Селена Гомес и Бени Бланко са заедно

Заето ли е вече сърцето на Селена Гомес? От няколко месеца медиите зад Океана упорито пишеха, че певицата е във връзка с музикалния продуцент Бени Бланко.

Снимка в Instagram, публикувана от самата нея, май потвърждава тези слухове. На черно-белия кадър се вижда как звездата е отпуснала глава на рамото на брадат мъж. Лицето на музикалния продуцент е отрязано на изображението, но наблюдателните фенове веднага разбраха, че е това е 35-годишния Бени.


 

Кадърът на двамата влюбени се появява малко след като Селена коментира колаж в Instagram, на който пише, че тя е във връзка с продуцента. Под него певицата написа "Факт". Нейните почитатели изразиха недоволството си, като ѝ казаха, че "светът е в краката ѝ и може да има всеки красив, образован, зрял и възпитан мъж на планетата, а този не я заслужава". Други пък се молят акаунтът ѝ да е хакнат и всичко това да е просто шега. Някои смятат, че Гомес се среща с Бланко поради липса на любов към себе си.

Недоволството на феновете на Селена към новото ѝ гадже се породи поради факта, че Бени беше част от гостите в тв шоу, в което звезди и приятели се подиграват на някоя известна личност. Бени беше гост на Джъстин Бийбър и в шеговитата си реч към него включи бившата му приятелка Селена.

Селена и Бени се познават от няколко години. През 2019 г. те работиха заедно по сингъла I Can't Get Enough. Бланко си сътрудничи с Кейти Пери, Бритни Спиърс, Maroon 5 и много други знаменитости. Двойката не крие чувствата си един към друг и често си разменя комплименти онлайн. Бени дори показа романтичната бележка, която Селена остави за него на бюрото му. Освен това продуцентът беше поканен на рождения ден на певицата.
 


Свързани новини

Селена Гомес отново става магьосница

26.01.2024

Селена Гомес с нова роля в киното

15.01.2024

Селена Гомес най-накрая каза истината

12.01.2024

Селена Гомес слага край на музиката

04.01.2024

Двойна премиера

25.08.2023


flash