Патрик Демпси грабна приза за най-сексапилния мъж на света

Изминаха почти две десетилетия, откакто Патрик Демпси се появи на малкия екран като неврохирурга Дерек ''МакДрийми'' Шепърд в сериала ''Анатомията на Грей''. Тази роля му спечели репутация на разбивач на женски сърца и абсолютен секссимвол. Сега той грабна приза за най-сексапилния жив мъж според списание PEOPLE.

''Радвам се, че това се случва в този момент от живота ми'', казва 57-годишният актьор. В същия разговор за изданието той не крие, че децата му най-вероятно ще се шегуват с него за отличието, което е получил. Демпси казва, че те ''просто ще ми се подиграват и ще се заяждат с мен и ще измислят всякакви причини, поради които не трябва да съм, което е добре, те ме поддържат млад.''

Патрик Демпси може да се похвали с необичайно дълготраен за Холивуд брак - той се жени за съпругата си Джилиън през 1999 г. Двойката има три деца - 21-годишна дъщеря и близнаци на 16 години.

През 2008 г. Патрик Демпси основава ''Demsey Center'', център, който предоставя безплатно подкрепа,персонализирани и цялостни грижи за пациенти с рак.

Неговата страст са състезателните коли. Именно в такъв филм ще го видим съвсем скоро. През декември на големия екран излиза ''Ферари''. А Демпси поема ролята на италианския автомобилен състезател Пиеро Таруфи. В каста са още Адам Драйвър (в ролята на Енцо Ферари), Пенелопе Круз, Шейлийн Уудли и други. Режисьор е Майкъл Ман. "Ферари" ще е по кината в България на 5 януари 2024г.

А, ето и останалите победители през последните години:

Крис Евънс беше официално обявен за най-сексапилния жив мъж на списание People за 2022 г. За 2021-ва призът грабна актьорът Пол Ръд, а за 2020-а Майкъл Б. Джордан.


Свързани новини



flash