Лана Дел Рей изненада с неиздавана песен от 2012 година - "Say Yes To Heaven"

Лана Дел Рей отново зарадва феновете си с изцяло нов сингъл, който не е част от последния ѝ албум Did You Know That There's A Tunnel Under Ocean Blvd. Песента се казва "Say Yes To Heaven" и е написана през 2012 г. в съавторство с Рик Ноулс. 
 
В продължение на много години в интернет се разпространяваше неофициална версия на "Say Yes to Heaven" и впоследствие набра огромна популярност в TikTok. След десетилетие Дел Рей не е успяла да се откаже от песента и въпреки че парчето е преработено, то все още звучи също толкова красиво.
 
 
През лятото на 2023 Лана Дел Рей ще изнесе два сензационни концерта във Великобритания. Първият от тях ще бъде на фестивала Glastonbury, където Лана ще оглави The Other Stage, а второто ѝ шоу ще се проведе на BST Hyde Park, където американската певица ще закрие поредицата. 
 
Did You Know That There's A Tunnel Under Ocean Blvd, шестият №1 албум на Лана Дел Рей във Великобритания, се превърна в най-бързо продаваната колекция за 2023 досега, както и в заглавието с най-много стрийма в първата седмица. Лана се нареди до Мадона (12), Тейлър Суифт (9), Кайли Миноуг (8) и Барбра Стрейзънд(7) за най-много #1 албуми в Обединеното кралство на жена изпълнител.

Свързани новини

Лана дел Рей може би е вещица

18.10.2023

#FreshNewMusic: най-новото в музиката

27.03.2023

Лана Дел Рей с нов албум и сингъл

09.12.2022

Шест горещи музикални премиери

21.01.2022


flash