The Weeknd показа видеото на песента от "Аватар 2"

Канадската суперзвезда The Weeknd сподели най-новия си видеоклип към песента "Nothing Is Lost"(You Give Me Strength)".

Песента е от блокбъстъра "Аватар: Пътят на водата". Режисиран от Куентин Деронзие, визуалният клип предлага поглед към певеца, обвит в синя мъгла, преди да се гмурне в огнени гейзери и да ни поведе в пейзажа на Пандора - измислената планета от филма на Джеймс Камерън. Във видеото аватарите от племето Нави са принудени да навлязат във водата заради пожара.
 
Парчето е написано от Weeknd и е продуцирано от неговите чести сътрудници Swedish House Mafia, заедно с композитора Саймън Франглен, който е създал и музиката за филма.

Същевременно, малко повече от месец след премиерата си на 16 декември, "Аватар: Природата на водата" продължава да отбелязва нови рекорди, включително и в България.
 
Филмът на Джеймс Камерън, чиято първа част излиза преди 14 години, вече е гледан от 386 387 зрители и има 5 401 038 лева приходи от билетите им у нас. Това го прави най-доходоносното заглавие за изминалите години в нашата страна, тъй като реализираните постъпления вече се равняват на една осма от годишния постъпления на родните киносалони през 2022 г.
 
В световния боксофис "Аватар 2" също е на първо място за пети пореден уикенд. Към неделя общите приходи на филма от излизането му в САЩ досега възлизат на 562,9 млн. долара, а на световно ниво е събрал 1,89 млрд. долара. Тези приходи за момента поставят лентата на седмото място на най-печелившите филми в историята.  

Свързани новини

Край на скандалния сериал

30.08.2023

The Weeknd с първа колаборация с Мадона

02.06.2023

Виж най-горещите премиери в Кан

16.05.2023

The Weeknd си отива

16.05.2023

"Double Fantasy": ново от The Weeknd

21.04.2023


flash