Търси в сайта...

Ново видео от The Weeknd - "Is There Someone Else?"

The Weeknd представи нов видеоклип към парчето "Is There Someone Else?". С видеото певецът отбелязва една година от излизането на албума си Dawn FM.

"Is There Someone Else?" е 10-тата песен от най-новата музикална колекция на канадската суперзвезда. По-рано през седмицата The Weeknd анонсира визуализацията, споделяйки тийзър в своите акаунти в социалните мрежи. 

В новото видео виждаме как певеца наблюдава съблазнителния танц на жена през светещ прозорец, докато се пита "Има ли някой друг или не?". Танцът ни напомня на сцена от култовия еротичен филм "Девет седмици и половина". 

Тази година The Weeknd продължава със световното си турне, което ще обиколи и Европа и Латинска Америка. Виж датите му тук.

Друго много интересно, което очакваме от канадеца е сериалът с негово участие "The Idol". Премиерата на първия епизод все още не е обявена, но се очаква скоро по HBO.

Заедно с режисьора на култовия "Еуфория" Сам Левинсън и красивата наследничка на Джони Деп и Ванеса Паради - Лили Роуз Деп обещават да разкажат "най-мръсната любовна история в Холивуд". В сериала предстои да видим Абел Тесфайе, както е истинското име на певеца, в първата му голяма кино роля, в която се превъплъщава в собственик на клуб в Лос Анджелис и лидер на съвременен култ, докато се впуска в изгаряща връзка с изгряваща поп звезда, изиграна от Лили-Роуз Деп. 


Свързани новини

Край на скандалния сериал

30.08.2023

The Weeknd с първа колаборация с Мадона

02.06.2023

Виж най-горещите премиери в Кан

16.05.2023

The Weeknd си отива

16.05.2023

"Double Fantasy": ново от The Weeknd

21.04.2023


flash