Iskrata с ремикс на парчето, което слушаш, когато не искаш лятото да свършва

"Имам доста неиздадена музика, която предстои да споделя със слушателите си. А "Първи и Последен (Remix)" е една от много личните и най-любимите ми песни." - Iskrata
 
По-малко от два месеца след като издаде първия си соло проект от няколко години насам – Черният Път – Iskrata ни изненадва с чисто нова заявка за хит в края на лятото. Интересното този път е, че изпълнителят взема решението преди оригинала на парчето да пусне ремикса. "Създадох песента в две версии. Оригиналът е с по-баладично звучене, а ремиксът - по-танцувален. Затова реших да издам първо втората версия - като за край на лятото, а за студените есенни дни - по-бавната", казва Iskrata.
 
 
"Първи и Последен" е комбинация от регетон, тропическо усещане и запазената марка на българския хитмейкър – текстове, които докосват. За новата песен Iskrata споделя: "Решението да пусна Първи и Последен беше спонтанно. Бях воден от мисълта, че имам музика в студиото ми, която може да види бял свят още днес. Казах на екипа да действаме веднага, да не се фокусираме върху рекламни планове или стратегии, а просто да подарим една от любимите ми песни на слушателите. С други думи – "Първи и Последен (Remix)" е спонтанен подарък към хората, които обичат музиката и думите ми."

Свързани новини

Двамата правят дует за пръв път

14.02.2024

Iskrata с нова песен

15.07.2022


flash