Световни медии отразяват интервю на Елена Розберг в Radiocast

Изключителен успех и признание – интервюто на Еленa Розберг с фронтмена на Five Finger Death Punch Айвън Мууди за Radiocast.bg, бе цитирано от някои от най-влиятелните музикални медии в САЩ! 
 
Първо сайтът за тежка музика в света Blabbermouth публикува подкаста "Елена Розберг представя личности и страсти" с участието на Мууди, а впоследствие линк към интервюто беше пуснато и в рок секцията на друга престижна музикална платформа - iНeard.com. 
 
Ако има нещо важно в света на рок музиката, то е отразено именно от Blabbermouth. Както виждате, дори и новини от далечна България не им убягват. Blabbermouth е истинска институция – коректна, надеждна, уважавана и доказана в цял свят. Това е наистина голямо признание за работата на радиоводещата от Z-Rock, която създава подкаста "Елена Розберг представя личности и страсти" в Radiocast.
 
Със заглавие: "Айвън Мууди е оптимист за бъдещето на света" медията публикува материал от страхотното интервю на Елена, което тя взе от музиканта малко преди концерта на групата на софийското издание на Hills of Rock на 3 юли. В статията е публикуван и директен линк към уникалния разговор в нашия канал в YouTube. 

Blabbermouth отбелязват, че това е пореден епизод от подкаста на Елена. Статията започва с това дали Айвън се чувства свързан с европейския манталитет.

Абсолютно. Особено с всичко, което се случва в света в момента. Не искам разговорът да стане много политически, но за мен идеята, че гледаш на музиката като на нещо универсално, е изключително творческа. В някакъв начин това е по-важно от религията и политиката, превъзхожда ги. Връзката между музиката и европейската култура – това е един друг свят. Обожавам този свят. В Америка нещата са различни. Появяват се въпроси като: ‘Какво направи ти за мен в последно време? Имаш ли нови сингли? Кога излизат новите неща?‘ Аз мразя това! То не ти дава възможност да се порадваш на собственото си творчество“, отбелязва Айвън Мууди в интервюто. По думите му в Европа музиката на титани като W.A.S.P, Алис Купър, Роб Халфорд, продължава да е актуална и 40 години по-късно. В САЩ обаче това не е точно така и “това е разочароващо“.
 
 
Като основен акцент в интервюто на Елена Розберг с фронтмена на Five Finger Death Punch Blabbermouth са извели неговия заразен оптимизъм. Мууди е цитиран да казва следното:
 
“Оптимист съм. Трябва да бъда. Аз имам деца. Вижте, преди да имах деца щях да бъда сред първите, които ще залеят всичко с бензин и ще драснат клечката. Но реалността е, че децата отвориха очите и душата ми към тази идея – идеята, че там някъде има нещо по-голямо и по-добро за нас, което ни очаква. И някой ден ние ще сигнем там, независимо колко трудно е това. Трябва да съм оптимист. Ако не съм, то давам грешни сигнали и фалшиви надежди на децата си. И много добре знам, че никой родител не иска това.“  
 
Деветият студиен албум на Five Finger Death Punch “AfterLife” излезе миналия месец. Заглавното парче “Afterlife” е на първо място в класацията за рок на Billboard. Това е 13-та им песен на първо място в тази класация, което е абсолютен рекорд! 
 

 


Свързани новини

Документалистът в Radiocast

22.04.2024

Димитър Маринов в Radiocast

29.03.2024

Инфлуенсърката в Radiocast

22.03.2024

Емил Конрад в Radiocast

12.03.2024

Боро Първи гостува в Radiocast

01.03.2024


flash