Концертът на Pet Shop Boys официално се отменя

Концертът на Pet Shop Boys в София на 2 юли се отменя!

Организаторите на събитието, което трябваше да се състои в Парка на Летище София, официално обявиха, че концерт няма да има. Те направиха тази публикация във Фейсбук: 

 
Организаторите от EventEase обещават, че сумите за всички закупени билети ще бъдат възстановени и разясняват начините за това. Важно условие е, че крайният срок за връщането на билетите е 31 юли тази година. 
 
Това щеше да е първият концерт на култовото британско поп дуо у нас. Феновете им обаче вече очакваха, че концертът няма да се състои, тъй като по същото време и на същото място бе обявено софийското издание на големия рок фестивал Hills Of Rock.
 
Така за почитателите на "момчетата" остана надеждата, че спирката на Нийл Тенант и Крис Лоу у нас все пак има шанс да стане, но на друго място. Очевидно това не е било възможно, но организаторите не дават подробности за развоя на преговорите. 
 
Pet Shop Boys щяха да дойдат у нас като част от актуалното им турне "Dreamworld: the Greatest Hits Live". То представя превърналите се във вечна класика парчета на артистите, любими на милиони фенове по света и олицетворяващи стремежа към свобода и промяна.


Свързани новини

Pet Shop Boys за първи път у нас!

19.10.2021


flash