Kate Hudson в неочакван образ за филм на Sia

Kate Hudson демонстрира неподозирани музикални възможности във водещото видео от полемичния филм на Sia. "Music" - режисьорският дебют на фантастичната блондинка, пристига на 12 февруари, точно за рождения ден на друга една русокоска, Цвети от "Шоуто на Блондинките" по Радио Fresh!.  
 
И като заговорихме за цвят на косата, няма да може да видим този на Kate, тъй като актрисата се появява с почти обръсната глава. Hudson играе Zu - свободен дух, отчужден от семейството си, който изведнъж се превръща в единствения настойник на полусестра си Music (Maddie Ziegler) - тийнейджър с аутизъм, чийто световен ред е красиво изграден от покойната й баба. 
Темата е сложна и многопластова, и напълно логично предизвика дискусия в социалните мрежи. Sia получи доста упреци, тъй като е избрала Maddie за "Music", вместо актриса с аутизъм. Тя обаче обясни, че филмът "не е документален" и е имала нужда от професионален танцьор. "Това не е документален филм. Kate не е дилър на дрога и Leslie Odom Jr. не е от Гана", каза тя.
 
 
Сценарият на ленатата е писан от Sia и Dallas Clayton, базиран на кратка история от Sia. Приоектът ще съдържа хитовия сингъл "Together", както и десет нови песни. 

Свързани новини

Слушаме "Fame Won’t Love You"

22.04.2024

Великолепна комбинация

20.03.2024

Sia с нов албум през май

15.03.2024

Първа оригинална тава от 2016 насам

13.02.2024

Скоро нещо ново от Кайли Миноуг и Сиа

31.01.2024


flash