Търси в сайта...

Eminem се извинява на известна певица в новия си албум

Рапърът Еminem промотира 2-ри албум в рамките на една година. "Music To Be Murdered By - Side B" е делукс версия на #1 албума за 2020 - "Music To Be Murdered By", който излезе през януари.
 
Новото издание е във формат двойно CD и включва стандартната версия на албума с 18 трака + 16 нови парчета.
 
Рапърът от Детройт пусна "Music To Be Murdered By - Side B" в дигиталните платформи в цял свят в полунощ на 18-ти декември.
 
Музикални продуценти на албума са самият Eminem и дългогодишният му партньор Dr. Dre, като в продукцията вземат участие и DJ Premier, Ty Dolla $ign и Sly Pyper.
 
Сред 16-те нови песни е парчето "Zeus", в което рапърът се извинява на Риана (Rihanna) за текста за Chris Brown, който изтече през 2019.
 
В песента Еминем изрече, че "застава на страната" на Браун, след като той се призна за виновен за побоя над певицата в навечерието на наградите "Грами" през  2009 г.
 
Новият текст гласи: "Но аз обещавам, че вече ще съм честен / И с цялото си сърце се извинявам на Rihanna". "За песента, която изтече, съжалявам Ri / Не исках да те нараня. Независимо от това, беше грешка от моя страна."
 
Заедно с дигиталната премиера на албума “Music To Be Murdered By - Side B” излезе и парчето GNAT, придружено от впечатляващо музикално видео.
 
Само няколко дни след премиерата си лентата е гледана над 13 млн. пъти в YouTube.


Свързани новини

Бляскаво завръщане на Риана на сцената

26.09.2022

Излезе Curtain Call 2

08.08.2022

Eminem с best of албум

12.07.2022

Eminem с юбилейно издание

01.06.2022

Eminem с ново признание

03.02.2022


flash