Какво направи Sia след "сухия" си период в секса?

През лятото на тази година една от най-популярните блондинки в света на музиката направи шокиращо признание. Sia сподели в радио интервю, че по време на брака си с режисьора Erik Lang е изживяла 4 години без сексуални взаимоотношения със съпруга си. Може би този период е довел до финал на връзката им, а може би е бил един необходим лайфхак, за да може феноменалната изпълнителка да избухне на няколко творчески фронта в момента. 
 
Мултиплатинената Sia обяви за готов осмия си албум Music – Songs From And Inspired By The Motion Picture, който ще излезе на 12 февруари 2021. Новината се анонсира заедно с новия й сингъл, носещ закачливото заглавие “Hey Boy”.
 
 
Но това не е всичко! Албумът, който съдържа 14 песни е създаден специално за предстоящ филм, който Sia режисира. Блондинката се е включила активно и в писането на сценария, както и в подреждането на саундтрака, изграден (разбира се) от новите песни в албума. Лентата е с участие на Kate Hudson, Leslie Odom Jr. и Maddie Ziegler, и показва вълнуващо изследване на лечебната сила на любовта.
 
Проектът ще бъде със специална лимитирана премиера по кината от IMAX през февруари 2021, а заглавието е недвусмисленото "Music". 

Свързани новини

Великолепна комбинация

20.03.2024

Sia с нов албум през май

15.03.2024

Първа оригинална тава от 2016 насам

13.02.2024

Скоро нещо ново от Кайли Миноуг и Сиа

31.01.2024

Звездата изненада феновете си

01.06.2023


flash