Георги Симеонов – JJ краде Алекс Петканова в новото си видео

Две години след супер впечатляващото си участие в Евровизия, заедно с Equinox, един от най-обичаните участници в култовото шоу на Нова телевизия „Като две капки вода”, Георги Симеонов – JJ, ще зарадва феновете си с нова песен.

Парчето се казва "Fly" и днес певецът ще го представи в ефира на Fresh! 

Каква е историята на "Fly"?

След периода на изолация заради коронавирусната епидемия, JJ се заема с редовните си фитнес занимания и, докато загрява на пътеката, го връхлита музикалното вдъхновение. Талантливият певец не губи миг и записва песента на телефона си. Минути по-късно написва и текста. Така още на следващия ден песента вече има демо.

С инструментала се заема неговият ученик Даниел Ширков, а седмица по-късно JJ влиза в студио за записи. 10 дни след това започва организацията на снимките за видеото. Спонтанно изпълнителят решава да смени тотално и визията си.

Специално за видеореализацията на Fly променя цвета на косата си и от гарвановочерна тя става руса. 

Това е един от моментите, в които вдъхновението завихря енергията и така се появява „Fly“. Избрах заглавието „Fly“, уповавайки се на нуждата на всеки един от нас да се откъсне от проблемите, загубата на вяра и надежда, породени от ситуацията, в която попаднахме всички ние. Бяхме много потиснати и обезверени и исках да покажа, че всеки може да полети и да не мисли за нищо. Ето защо във „Fly“ текстът ни води високо, близо до звездите.” – споделя Георги Симеонов.

Режисьор на клипа към песента „Fly“ е Николай Нанков, а зад камерата застава Николай Скерлев. Специалното място в клипа е отредено за красивата Александра Петканова, която JJ открадва от съпруга й - Даниел Петканов. И не само нея - русокосият изпълнител краде и мощния джип на Петканов. 

Разбира се всичко това е част от сценария на видеото, в което JJ влиза в роля и решава да не пее в самия клип. 

Снимките са били в центъра на София. Всички подробности за песента и видеото ще ни разкрие самият JJ, който ще гостува в предаването Power Request тази вечер в 18.30 часа. 


Свързани новини



flash