Роби Николов показа видеото към сингъла "Свиждане"

Robbie Nikolov е независим български артист, който обича да изразява себе си чрез изкуство. След дълги пътувания, изпълнени с много музика и концерти, той решава да установи себе си в България, където започва да развива своя YouTube канал с музикална насоченост. В онлайн пространството той показва себе си като човек, правещ музика в различни музикални жанрове. В YouTube канала си той представя кавъри на популярни български песни; влогове насочени към хора, които се занимават с музика; и не на последно място – авторски парчета. 
 
 
Последното му парче - "Свиждане", е метафора за срещата на разделените в болния ум на един човек. Той просто иска да бъде излекуван от лошите чувствата след раздялата. Той знае, че единственият лек е прошката. Приемането на случилото се и прощаването е последният етап от превъзмогването на лошите чувства. Свиждането въплъщава всички емоционални фази, през които човек минава след раздяла. От първоначалния шок до гнева, прощаването… чак до приемането на случилото се и безразличието. 
 
Проектът се случва с подкрепата на екип от млади български таланти – негови приятели – които му помагат в заснемането на видео. То е снимано на езерото Панчарево по залез слънце, в първите слънчеви дни след епидемичната обстановка в страната. 

Свързани новини



flash