Мила Робърт с предизвикателство към хората в социалните мрежи

Изпълнителката Мила Роберт стартира собствен влог по повод извънредната ситуация, която ни заобикаля. В собствения си канал в YouTube тя ще предизвиква хората всяка седмица с ново видео, което цели да накара хората да се променят за по-добро. Темата на нейния първи епизод е "Всичко, с което не се гордея". 
 
 
Според нея се намираме в едно специално време, което можем да използваме и да напишем ясно и честно всичко, което сме неглижирали досега. Така тя кара всеки един от нас да направи списък с нещата, с които не се гордее. 
 
"Предизвиквам всеки от вас да си направи такъв списък и да го сподели. Нека бъдем открити в грешките си. Ако не ви се споделя, го направете за себе си, но го направете. Сега е времето за вътрешна промяна, за да можем да излезем по-силни от къщите си. А не да седим и просто да чакаме зелена светлина и да излезем от къщите си същите, без промяна" – споделя във видеото си младата изпълнителка. 
 
"Мисля, че сега е времето да си признаем всичко, което ни спъва. Трябва да бъдем честни, иначе ще умрем от скука и ужас в собствените си кожи. Проекта цели честност. Поне това в тези времена" – откровено завършва Мила.  
 
Очаквайте ново видео в канала на Мила Роберт всяка неделя от 22:22 часа. 

Свързани новини



flash