Missy Elliott пътува през времето във видеото към "Why I Still Love You"

Missy Elliott издаде видеото към "Why I Still Love You". Новият клип ни отвежда на пътешествие във времето, където виждаме Missy и Dripdemeanor-ите да изпълняват през десетилетията. Певицата Monica присъства за кратко. 
 
 
"Why I Still Love You" е открояваща се част от аплодираното ЕР на иконичната звезда, ICONOLOGY. Продуциран от Elliott, Timbaland и Wili Hendrix, ICONOLOGY беше аплодиран с изненадващото си излизане в края на лятото.  
 
Заедно с "Why I Still Love You", ICONOLOGY включва хитови сингли като Throw It Back и DripDemeanor (Feat. Sum1), и двата от които са придружени от зрелищни визуализации в YouTube. "Throw It Back", с участието на Teyana Taylor, бързо се доказа като поредната класика, с над 18 милиона гледания досега. "DripDemeanor (Feat. Sum1)" – сега с над 9 милиона гледания - последва през октомври. 
 
2019 година показа как Missy Elliott чупи рекорди като първия хип-хоп жена-изпълнител и третия рап изпълнител, който е включен в Залата на славата на автори на песни. В допълнение на всичко това Elliott получи Докторска степен по музика от Berklee College of Music, отбелязвайки нейния траен принос към музиката и популярната култура.

Свързани новини

Missy Elliott - "DripDemeanor"

18.10.2019

Missy Elliott изненада феновете с албум

26.08.2019

Busta Rhymes - "Get It"

07.02.2018

Missy Elliott - “I’m Better”

31.01.2017

Missy Elliott - "WTF (Where They From)"

17.11.2015


flash