Излиза саундтракът към "Last Christmas", вдъхновен от музиката на George Michael

Sony Music представя "Last Christmas" – саундтракът към празничната романтична комедия "Последната Коледа", вдъхновена от музиката на George Michael и Wham!. 
 
Саундтракът съдържа дванадесет от любимите песни от соло кариерата на Michael, както и три невероятни парчета на британското дуо, сред които хитовете "Last Christmas" и "Everything She Wants". Албумът излиза на 8 ноември, седмица преди премиерата на филма в кината, и се издава у нас от Вирджиния Рекърдс/Sony Music.
 
 
Всички песни от саундтрака "Last Christmas" са написани, аранжирани и продуцирани от George Michael, с изключение на ко-продуцираната от James Jackman "This Is How (We Want You To Get High)”, и представят неповторимия и разнообразен талант на Michael. Албумът едновременно ще зарадва всички фенове, израснали с музиката на виртуоза, и ще я представи на една нова генерация.  
 
Празничната продукция "Последната Коледа" се ражда когато прочутият британски продуцент David Livingstone споделя със сценариста Emma Thompson любовта си към хита на Wham! – "Last Christmas". Този разговор отвежда Thompson до дома на George Michael в Лондон през 2013, който дава благословията си за създаването на филм, вдъхновен от песента. Разказвайки за срещата си с Michael тя споделя: "Мъдростта и емоционалността в текстовете на George винаги са ме удивлявали. Толкова много от тях все едно са писани специално за този филм. След като се срещнах с George и изпитах неговото съчувствие и разум от първо лице, осъзнах, че всъщност филмът е писан за тези текстове." 
 
Last Christmas OST - съдържание:
1. Last Christmas
2. Too Funky
3. Fantasy
4. Praying For Time
5. Faith
6. Waiting For That Day
7. Heal The Pain
8. One More Try
9. Fastlove Part1
10. Everything She Wants
11. Wake Me Up Before You Go-Go
12. Move On
13. Freedom! ‘90
14. Praying For Time (MTV Unplugged version)
15. This Is How (We Want You To Get High)
 
Част от траковете в албума "Last Christmas" включват хитовете "Faith", "Fastlove", "Freedom '90" и "Too Funky", както и някои изненади – "Heal The Pain", "Waiting for that Day" и акустичната версия на "Praying For Time" от MTV Unplugged, която самият George е обожавал. 
 
"Последната Коледа" тръгва от 15 ноември само в кината. Забавна и трогателна история за любовта, изкуплението, празничния дух и още нещо, "Последната Коледа" е дело на режисьора на "Шаферки" Paul Feig и сценариста и носител на "Оскар" Emma Thompson. В главните роли влизат звездата от "Игра на тронове" Emilia Clarke и екзотичният красавец Henry Golding, познат от "Лесна услуга" и хита "Crazy Rich Asians". 

Свързани новини

Работи се по чета част на "Матрицата"

04.04.2024

Дженифър Лопес влиза в нова роля

15.03.2024

Антинаградите ''Златна малинка''

14.03.2024

Очаквано

11.03.2024

Пригответе се за много смях!

07.03.2024


flash