Bazzi дефинира себе си в новия албум Soul Searching

Bazzi анонсира излизането на своя нов албум и придружаващото го музикално видео. Soul Searching красиво смесва pop, R&B и hip hop. 
 
Soul Searching - съдържание:
1. Humble Beginnings 
2. Soul Searching
3. No Way!
4. Fallin feat. 6LACK
5. Can We Go Back To Bed? 
6. Live Forever
7. I.F.L.Y
8. Focus feat 21 savage
9. Paradise
10. Conversations With Myself 
11. Who Am I?
 
Видеото към заглавното парче показва Bazzi как размишлява кой е наистина пред светеща в златно маса, в неоново осветени стаи, и със сцена с гълъби, която е и на корицата на албума. 
 
 
Soul Searching събира поредица от звездни сингли, включително “I.F.L.Y.”, “Focus (feat. 21 Savage)” и златно сертифицирания хит, “Paradise”.
 
 
“Paradise” доказа, че е дин от най-големите хитове на Bazzi досега. Парчето, което е включено във филма на Warner Bros. "The Sun Is Also A Star" – е с омагьосващо придружаващо видео, заснето в Мексико сити, което може да се похвали с повече от 10 милиона гледания в YouTube. 
 
Soul Searching следва платинения дебютен албум на Bazzi COSMIC - с над два милиарда глобални слушания и продължавайки да се увеличават, албумът се затвърди като безспорен световен успех след излизането си миналата година, включващи в него пробиващите хит сингли “Mine“ и “Beautiful (Ft. Camila Cabello).”

Свързани новини

Bazzi - “I.F.L.Y.”

26.07.2019

Bazzi се завръща с "Paradise"

08.04.2019

Bazzi с горещ нов видеоклип

07.02.2019

Bazzi - "Beautiful"

22.10.2018

Bazzi пусна сингъла "Beautiful"

03.08.2018

Коментари


flash