ALMA представи втората си песен - "Don’t Know" (видео)

16 последователни седмици №1 в чарта за най-излъчваните български песни в радио и телевизионния ефир, активна ротация в плейлистите на музикалния гигант MTV, статус на суперхит в Полша, пробив в радио ефира на Русия, Румъния, Гърция и Турция – така изглежда "Perfect" дебютът на ALMA. За по-малко от три месеца песента превърна 15-годишнaта изпълнителка в звезда не само в България, но и в няколко чужди държави. 
 
Сега ALMA е готова с втория си сингъл "Don’t Know". Пак тя е автор на голяма част от музиката и текста, а до нея застава отново румънският продуцент Крис Тарчеа-Monoir, който я подкрепя от самото начало. 
 
 
Между Monoir и ALMA има специална творческа химия и приятелство, а заглавието на новата песен се ражда в поредица от закачки помежду им. "След като направихме първия куплет, Крис ме попита "Как да наречем парчето?" Аз просто му казах: "Don’t Know" ("Не знам") и го повторих няколко пъти, а той като на шега веднага задрънка на пианото и направи рефрен от моето "don’t know". Много се смяхме", споделя ALMA. Освен в България, "Don’t Know" ще е приоритет в Полша, Русия, Гърция, Италия, Турция, Великобритания, Германия, Швейцария и Австрия.  
 
Сред локациите във видеото на "Don’t Know" е изоставен столичен квартал и голям супермаркет, който бива изцяло преобразен за целите на видеоклипа. За да се пресъздаде апокалиптичната обстановка в късните часове на нощта, сет-дизайнерите изпразват рафтовете и изсипват половин тон пръст и 7 чувала изсъхнали листа навсякъде по пода на магазина, а после като с магическа пръчка връщат всичко на мястото му и не оставят следи. Режисьор на видеото отново е Димитрис Георгиев, който с удоволствие прави втора серия на историята на ALMA. 

Свързани новини

ALMA с изненадващо EDM парче

06.12.2023

Ново от ALMA

27.10.2023

"Повече" с хитов ремикс

24.10.2023

ALMA с нов сингъл и видео

29.09.2023

Видеото излезе днес

30.06.2023


flash