Chаrli XCX с нов сингъл - "Blame It On Your Love" (аудио)

Поп иконата Charli XCX издава нов сингъл под заглавието "Blame It On Your Love" с участието на Lizzo. Парчето е написано в Los Angelis и продуцирано от дългогодишните колаборатори Stargate с допълнителното продуциране на A.G. Cook и Finn Keane.
 
 
"Blame It On Your Love" е силна и разтърсваща поп песен, която предстои да ни зарежда през идващото лято с прогресивните си припеви и разрушителни вокали. От по-близък поглед ще видим, че част от "Blame It On Your Love" се чува като семпъл в парче #10 от Pop 2 – следа, оставена от Charli като поглед към това, което ни очаква от освобождаващия авангард на популярната музика в лицето на Charli.
 
Носителката но многобройни награди, Charli е спечелила две награди на Billboard Music Awards, една от You Tube Music Awards, две награди на Sesac за "Песнописец на годината", плюс номинации за наградите Grammy, BRIT, MTV EMA. Като новаторът, стоящ зад мулти-платинените и глобални #1 хитове "Fancy", "I Love It" и "Boom Clap", Charli издаде получилите овации албуми Number 1 Angel и Pop 2, и летните глобални хитове "Boys" и "1999" с участието на Troye Sivan.
 
"Blame It On Your Love" излиза чрез Asylum Records, в България – Орфей Мюзик.

Свързани новини



flash