Rudimental пуснаха новия си албум Toast To Our Differences

След като Rudimental вече направиха дебюта на три огромни сингъла от предстоящия нов албум – #1 хит “These Days” (ft. Jess Glynne, Macklemore & Dan Caplen), който е най-продаваният сингъл за 2018 в Обединеното кралство, “Let Me Live” (продуцирано с Major Lazer) ft. Anne Marie и Mr. Eazi и “Walk Alone”, с участието на Tom Walker, дойде време и за дългоочаквания албум – Toast To Our Differences, който излезе на 25 януари. 
 
Новият запис на Rudimental ни отнася на запомнящо се празненство, в което културните различия не съществуват, а стилът и звукът са умело съчетани. 
 
Tom Walker като че ли е настроил гласа си на онази закачлива честота в баладата ”Walk Alone”. Вокали като Maleek Berry и RAYE изпъкват заедно в блестящата “1x1”, а  новият певец и автор на песни Dan Caplen сияе в записа ”These Days”, изкачил се в класациите до първа позиция, и в който участват Jess Glynne и Macklemore. В сингъла ”Let Me Live” бандата кани вокалистите от Ladysmith Black Mambazo – несравнима мъжка хорова група от Южна Африка, която може да се похвали със спечелени 5 награди Grammy, а в песента “They Don't Care About Us” канят забележителния певец Yebba, който e познат с работата си със световни звезди като Ed Sheeran and Sam Smith. 
 
Талантливата Stefflon Don и победителката в BBC Sound Poll – Ray BLK украсяват “Scared Of Love”, Rita Ora изпъква блестящо в ”Summer Love”, а загадъчните рапъри Kojey Radical и Kabaka Pyramid се сблъскват в “No Pain”. Пъстротата, която всички тези имена добавят, говори за разнообразието и таланта, които Rudimental демонстрират в “Toast To Our Differences”. В допълнение албумът съдържа записи с имена като Chronixx, Eli Ingram, Hak Baker, Maverick Sabre, OLIVIA, Protoje, Shungudzo, Kevin Garrett и Raphaella.
 
Rudimental откриха ударно 2018 с обявяването на сингъла “These Days”, с участието на Jess Glynne, Macklemore и Dan Caplen, който в момента е един от най-успешните записи на бандата. Това е третата песен на Rudimental, която се изкачва до 1-ва позиция в класациите на Великобритания, след като отчете 1 милиaрд слушания в цял свят и спечели двоен платинен сертификат в Обединеното кралство и платинен такъв в Австралия и Канада. “These Days” е и най-продаваният запис във Великобритания за 2018. 
 
Toast To Our Differences - съдържание:
1. Toast To Our Differences (feat. Protoje, Hak Baker & Shungudzo)
2. Rudimental & Major Lazer: Let Me Live (feat. Anne-Marie & Mr Eazi)
3. Dark Clouds (feat. Jess Glynne & Chronixx)
4. Walk Alone (feat. Tom Walker)
5. Thula Ungakhlai (feat. Ladysmith Black Mambazo)
6. These Days (feat. Jess Glynne, Macklemore & Dan Caplen)
7. Sun Comes Up (feat. James Arthur)
8. 1by1 (feat. Raye & Maleek Berry)
9. Last Time (feat. Raphaella)
10. No Pain (feat. Maverick Sabre, Kojey Radical & Kabaka Pyramid)
11. Scared of Love (feat. Ray BLK & Stefflon Don)
12. Summer Love (feat. Rita Ora)
13. They Don't Care About Us (feat. Maverick Sabre & YEBBA) 
14. Do You Remember (feat. Kevin Garrett)
15. Leave It For Tomorrow (feat. Elli Ingram)
16. Adrenaline (feat. OLIVIA)
 
С втория сингъл “Let Me Live”, продуциран заедно с Major Lazer, и в който участват Anne-Marie и Mr. Eazi, групата се радва на подобен успех, натрупвайки бързо над 70 милиона слушания. Емблематичното официално видео към него е снимано между Лондон и Йоханесбург. Летният сингъл на групата “Sun Comes Up”, с участието на James Arthur, който Rudimental издадоха през 2017, също е включен в албума. Отново изключително успешен запис, който още тогава отнесе със себе си платинен сертификат, регистрирайки над 1.4 милиона продажби в цял свят,  задържа се в класациите Top 10 Official Chart в продължение на 8 седмици и достига до 6-та позиция в глобалната надпревара за най-слушан сингъл, отчитайки над 130 милиона слушания.
 
С два албума номер едно и три песни изкачили се до първа позиция, Rudimental продадоха над 20 милиона сингъла и над 2 милиона албума – успех, който е изключително рядък за група, която последователно оформя нови и изобретателни звуци, за да разшири границите на конвенционалната поп музика.
 
Toast To Our Differences на Rudimental е на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International.

Свързани новини

DJ-ят и британците с нов проект

07.02.2024

Нов сингъл от Rudimental

17.08.2021

Rudimental с нов сингъл

21.07.2021

Rudimental с нов албум и сингъл

18.06.2021

Rudimental с нов сингъл и звучене

14.12.2020


flash