Backstreet Boys се завръщат на музикалната сцена с нов албум

Култовата бой банда Backstreet Boys се завръща на музикалната сцена с нов албум! Проектът DNA излиза на 25 януари от Вирджиния Рекърдс/Sony Music.
 
DNA е десетият студиен проект на групата и включва песни, написани от Lauv (Charli XCX), Andy Grammer, Stuart Crichton (DNCE) и Mike Sabbath (J Balvin). От албума до момента има издадени три сингъла - "Don't Go Breaking My Heart", "Chances" и "No Place". 
 
 
Песента "Chances" е написана от вокалиста на групата OneRepublic - Ryan Tedder и поп звездата Shawn Mendes. 
 
DNA - съдържание:
1. "Don't Go Breaking My Heart"
2. "Nobody Else"
3. "Breathe"
4. "New Love"
5. "Passionate"
6. "Is It Just Me"
7. "Chances"
8. "No Place"
9. "Chateau"
10. "The Way It Was"
11. "Just Like You Like It"
12. "OK"
 
Новият албум ще бъде подкрепен от световно турне, което стартира на 11 май. "DNA World Tour" е най-голямото арена турне за групата от последните 18 години. Турнето ще продължи три месеца и ще премине през редица градове в Европа и Северна Америка и емблематични зали като лондонската О2 Arena, AccorHotels Arena в Париж, Mercedes-Benz Arena в Берлин и много други. 
 
"Когато започнахме като Backstreet Boys преди 26 години – през всичките ни върхове и спадове – най-важният урок, който научихме е да търсим не какво е най-добро за всеки от нас, а какво е най-доброто за групата", казва Howie D. 
 
"Много харесвам новия ни албум, защото успяхме да включим в него всичко, което ни е вълнувало през последните години  - различни музикални влияния и стилове, събрани в един последователен и цялостен проект. Песните в DNA разкриват какви сме ние като отделни личности и като група", добавя Kevin Richardson. 
 
След 14-месечна пауза заради звукозаписния процес, на 27 април ще се състои финалният спектакъл на отличеното с няколко награди шоу в Лас Вегас на групата -  "Backstreet Boys: Larger Than Life"! "Шоуто във Вегас беше невероятно, но сега е време да посетим феновете си по целия свят и да им представим новите си песни" – казват порасналите момчета от групата. 

Свързани новини

Коледен албум от Backstreet Boys

11.07.2022

Backstreet Boys - "Chances"

14.11.2018

Backstreet Boys с чисто ново парче

18.05.2018

Backstreet Boys със звезда в Холивуд

25.04.2013

Нов документален филм от Backstreet Boys

12.02.2013


flash