Търси в сайта...

Седмите 359 Hip Hop Awards ще бъдат раздадени на 7 февруари

Наближават седмите 359 Hip Hop Awards, церемонията почието раздаване ще се състои на 7 февруари. Ще бъдат наградени победители в над 15 категории, а на сцената ще се качат петкратният носител на титлата "Рапър на годината" 100 Kila, NDOE, Murda Boyz, Venzy, Боби Ваклинов, Angell, DJ George, BiterZzz Twerk & Hip Hop и др. Организаторите са подготвили специална изненада за гостите - ексклузивна хип-хоп колаборация с международно участие.
 
В категория "Номинации" в официалния сайт на събитието 359awards.com са публикувани в "Топ 5" номерата на всеки артист или проект. Може да се пускат до 5 есемеса от един номер. Гласуването се затваря в 00.00 часа на 3 февруари. 
 
В категория "Гласуване" са публикувани в "Топ 5" онлайн формата за гласуване на всеки артист или проект. Всеки потребител може да гласува свободно за всички или само за избрани категории от един IP адрес. След изпращане софтуерът блокира IP адреса на гласувалия и следи за опити за повторно гласуване. При опит за манипулация на вота през proxy сайтове, подадените гласове от подобни референти се анулират автоматично. Допълнително се следи за гласуване от динамични IP адреси от една и съща мрежа на един и същи доставчик. При установяване на злоупотреба получените гласове се анулират автоматично.
 
Миналогодишният носител на титлата "Рапър на годината" Dim4ou и съпругата му Веси ще бъдат водещи на галата. Билети могат да бъдат купени в чрез мрежата на Eventim. 

Свързани новини

359 Hip Hop Awards: победителите

07.02.2017


flash