Търси в сайта...

Kazka - украинската група, която превзе ефира с песента "Плакала"

Запознайте се със Саша, Дима и Никита – музикантите, които стоят зад артистичния псевдоним Kazka! 
 
Музиката им е с поп звучене и електро-фолк елементи, а текстовете на песните им са на украински език. Те не се страхуват да бъдат различни, защото вярват, че всеки е красив с уникалността си. За тях смисълът е да си уверен във възможностите си и със страст да следваш целите си. Те вярват, че мечтите се сбъдват, защото Kazka е сбъдната мечта.
 
 
"Плакала" е песента, с която музикалното трио от Киев буквално превзе българиския ефир през последните няколко месеца. Песента прекара 9 последователни седмици в ТОП 10 на националната класация за най-излъчвани песни, като през последните 6 седмици се задържа под #1. "Плакала" е и първата украинска песен, която влезе в Топ 10 на световната класация на Shazam, като оглави Shazam Tоп 100 в България и стана #1 в класациите на iTunes и Shazam в Украйна.
 
"Плакала" остава в историята на YouTube и като първата украинска песен под #1 в Украинската класация за видеоклипове в платформата. Kazka оглавяват всички YouTube класации в Украйна – "Най-добра музика", "Най-добра песен", "Най-добър артист", а песента е стриймвана близо 70 млн. пъти в YouTube. Месец след премиерата си, официалното видео е гледано близо 33 млн. пъти в YouTube.
 
KARMA е името на дебютния албум на триото и е като билет за прожекция на вълнуващ филм за любовта. Усещането да слушаш албума е сравнимо с гмуркане в истинска романтична драма, виждайки себе си в главната роля. Всяка песен е истинска история, чиста, открита и очарователна. И обещава всеки път да намираш нещо за себе си, защото Kazka не се страхуват да говорят за истинските, болезнени и скрити неща.

Свързани новини

Kazka с концерт в София през март

07.02.2019


flash